Πολιτική Επιστροφών

Κατανοούμε ότι υπάρχουν στιγμές που ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε μια παραγγελία ή να μην είστε ικανοποιημένοι με το φαγητό που παραλάβατε. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας, και γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω πολιτική επιστροφών:

 1. Ακύρωση Παραγγελίας:
  • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε προτού αυτή είναι στο στάδιο παράδοσης. Ενδεικτικά ο μέσος χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας είναι 40 λεπτά.
  • Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω κάρτας, θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της συναλλαγής και επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών.
 2. Ακύρωση Παραγγελίας μετά την Παραλαβή:
  • Εάν το φαγητό που παραλάβατε δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, ή δεν μείνατε ευχαριστημένοι, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα.
  • Το πλήρες ποσό της παραγγελίας σας θα επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.
 3. Τρόποι Επικοινωνίας:
  • Για ακυρώσεις ή οποιεσδήποτε άλλες διαφωνίες σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email .

Η πολιτική μας είναι σχεδιασμένη για να σας παρέχει εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

FEEDBACK
Πως θα βαθμολογούσατε την εμπειρία στην ιστοσελίδα μας;

  Η Παραγγελία σας

  No products in the cart.

  Find locations near you

  Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.